implantaat oplossingen

Vervanging van missende tanden of onherstelbare tanden

Bij PUUR Excellence begrijpen we het belang van een gezonde glimlach en het genieten van eten zonder problemen.

maak een afspraak

Hiervoor bieden we een uitgebreide oplossing aan. We beginnen met het verwijderen van onherstelbare tanden die mogelijk ongemak veroorzaken. Daarna plaatsen we implantaten waarop uw nieuwe tand wordt bevestigd. Wilt u niet rondlopen met een ontbrekende tand? Dan is het mogelijk om een tijdelijke kroon te plaatsen.

Heeft u in het verleden al tanden verloren? Dan kunnen we ook deze vervangen. Met onze behandeling zorgen we ervoor dat u weer vol zelfvertrouwen kunt glimlachen en zonder enige belemmering van uw favoriete maaltijden kunt genieten. We helpen u graag!

Volledige kaakreconstructie

De volledige kaakreconstructie is een oplossing voor patiënten die momenteel een uitneembare prothese hebben, maar de voorkeur hebben voor permanente vaste tanden.

In deze procedure plaatsen we doorgaans vier of meer implantaten, met een tijdelijk gebit dat hier op klikt. Hierdoor kunnen patiënten alvast de voordelen van vaste tanden ervaren zonder een uitneembare prothese. Na volledig herstel ontvangt de patiënt een definitieve voorziening, afgestemd op zijn of haar individuele wensen.

Meer weten over implantaten? Neem contact op.