specialisaties

Bij PUUR Excellence begrijpen we dat elke glimlach uniek is. Daarom nemen we de tijd om uw wensen en verwachtingen zorgvuldig door te nemen. We bekijken uw persoonlijke situatie en adviseren welke behandeling het beste bij u past. Meer weten? Maak een afspraak.

De services van PUUR Excellence

 • Full make-over
  Transformeer uw glimlach en verbeter uw mondgezondheid met onze uitgebreide esthetische tandheelkundige behandelingen. Lees meer.
 • Verbetering van voortanden
  Uw glimlach begint met uw voortanden, en daarom staan we klaar om ervoor te zorgen dat deze er goed uitzien. Of het nu gaat om het verbergen van kleine onvolkomenheden of het verwijderen van verkleuringen, wij zijn er om te helpen. Onze behandelingen met composiet of porseleinen facings helpen u aan een mooie glimlach. Lees meer.
 • Implantaat oplossingen
  Vervanging van missende tanden of onherstelbare tanden 
  Soms is een behandeling van slechts één tand al voldoende om uw glimlach te verbeteren. Bij deze behandeling wordt de tand verwijderd en tegelijkertijd wordt er een implantaat geplaatst. Het is ook mogelijk om een tijdelijke kroon op het implantaat te bevestigen. Lees meer.
 • Volledige kaakreconstructie 
  De volledige kaakreconstructie is een oplossing voor patiënten die momenteel een uitneembare prothese hebben, maar de voorkeur hebben voor permanente tanden. Lees meer.
 • Gummy smile behandeling
  Bij PUUR Excellence begrijpen we dat uw glimlach van invloed kan zijn op uw zelfvertrouwen. Als u last heeft van te veel zichtbaar tandvlees bij het lachen, ook wel bekend als een “gummy smile,” kunnen we u helpen om dit te verminderen. Met onze gummy smile behandeling streven we naar de perfecte balans tussen tandvlees en tanden. Ons ervaren tandheelkundige team onderzoekt de oorzaak van uw gummy smile zorgvuldig. Daarna zorgen we voor een op maat gemaakt behandelplan om uw glimlach te verbeteren. Lees meer.
 • Regeneratieve chirurgie
  Soms is het nodig om gespecialiseerde regeneratieve chirurgie uit te voeren om de mondgezondheid te verbeteren. Bij PUUR Excellence bieden we regeneratieve chirurgie voor zowel hard als zacht weefsel. Dit kan een tandvleestransplantatie zijn of botopbouw. Lees meer.
 • Witte vlekkenbehandeling
  Onze witte vlekkenbehandelingen zijn ontworpen om uw tandoppervlak te herstellen en weer die mooie, natuurlijke uitstraling te geven. Lees meer.