Onze aanpak

Bij PUUR Excellence begrijpen we dat geen twee glimlachen hetzelfde zijn, daarom stellen we gepersonaliseerde behandelplannen op die precies aansluiten aan uw behoeften, doelen en verwachtingen. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te begrijpen en uw mondgezondheid te evalueren voodat we met elkaar bepalen welke procedures geschikt zijn.

Grondige evaluatie

De weg naar een mooie en gezonde glimlach begint met een grondige beoordeling van uw mondgezondheid. Hierbij voeren we een onderzoek uit, maken we röntgenfoto’s en indien nodig 3D-scans. Daarnaast nemen we de tijd om uw doelen te bespreken en eventuele zorgen die u heeft. Heeft u al eerder röntgenfoto’s gemaakt? Stuur deze dan door voor de afspraak.

Een behandelplan op basis van uw behoeften

Bij PUUR Excellence krijgt u een persoonlijk behandelplan dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een complete glimlach make-over, de correctie van een enkele tand, of het verhelpen van een gummy smile. Wij passen onze aanpak aan u aan, zodat we volledig aan uw verwachtingen voldoen.

Optimale esthetische resultaten

Ons doel is niet alleen om uw mondgezondheid te verbeteren, maar ook om goede esthetische resultaten te behalen. Ons team van experts gebruikt geavanceerde technologieën en innovatieve behandelmethoden om ervoor te zorgen dat uw glimlach niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam.

Tijdens het hele proces zorgen we voor duidelijke communicatie. We bespreken uw behandelingsopties, beantwoorden al uw vragen en stellen een plan op dat u goedkeurt voordat we verder gaan. We zijn toegewijd aan het realiseren van uw specifieke glimlachwensen. We nemen uw wensen serieus en streven naar een glimlach waar u trots op zult zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw eerste stap te zetten naar een op maat gemaakte glimlach. We helpen u graag!