over puur excellence

Uw glimlach, onze passie.

Bij PUUR Mondzorg werken verschillende specialisten dagelijks samen in multidisciplinaire teams om u de beste mondzorg te bieden. Voor de esthetische mondzorg zijn er bij onze PUUR praktijken verschillende tandartsen die u hiermee kunnen helpen. Daarnaast hebben we PUUR Excellence opgestart, voor gespecialiseerde esthetische mondzorg. Alles gericht op uw uitstraling en glimlach. Deze gespecialiseerde dienstverlening voor complexe esthetische vraagstukken bieden we aan vanuit onze praktijken in Dokkum en Leeuwarden.

maak een afspraak

Waarom kiezen voor PUUR Excellence

Het is bewezen dat een glimlach vol zelfvertrouwen een positieve invloed heeft op uw sociale en professionele leven. Daar kunnen wij u bij helpen. Onze aanpak draait om vakmanschap, maatwerk en het gebruik van de nieuwste technologie├źn. Hierdoor kunnen we u het beste resultaat bieden. Het is onze prioriteit om elke pati├źnt zich op zijn gemak te laten voelen door aandachtig te luisteren en de tijd te nemen.

Wat bieden we aan

Bij PUUR Excellence vindt u een breed scala aan esthetische tandheelkundige behandelingen. Van een complete make-over tot losse behandelingen, zoals facings van porselein en composiet, kronen, tandvleescorrectie, implantaten en nog veel meer.

Privacyregeling en geheimhouding

Bij PUUR Excellence respecteren we uw privacy en delen we u dossier alleen met uw toestemming, net zoals andere medische behandelaars dat doen. We zijn verantwoordelijk voor uw dossier en slaan het veilig op.