full make-over

Bij PUUR Excellence geloven we dat het transformeren van uw glimlach uw zelfvertrouwen en welzijn versterkt. Daarom draait onze full make-over volledig om uw droomglimlach. Ons deskundige team staat klaar om u van A tot Z te begeleiden, zonder dat u van behandelaar hoeft te wisselen. We zorgen ervoor dat we niet alleen de esthetiek te verbeteren, maar ook de functionaliteit en gezondheid van uw gebit.

Een full make-over iets voor u?

maak een afspraak

Is onze tandheelkundige zorg geschikt voor u?

Onze geavanceerde tandheelkundige behandelingen zijn geschikt voor het oplossen van de volgende problemen.

Vernieuwen van oude restauraties

Als u veel oude restauraties in uw mond heeft, kan het tijd zijn om uw volledige glimlach te vernieuwen. Zodat alles weer goed bij elkaar past en uw glimlach straalt.

Herstel van gebitsslijtage

Gebitsslijtage kan leiden tot tandgevoeligheid en verminderde functionaliteit. Onze behandeling herstelt niet alleen de esthetiek, maar ook de functionaliteit.

Vervangen van verloren tanden

Heeft u een of meerdere tanden verloren? Met onze geavanceerde implantaatoplossingen kunnen we ontbrekende tanden vervangen en uw glimlach te herstellen.

Uw tandheelkundige reis in vijf stappen

 1. Consultatie en behandelingsplan
  Ons ervaren tandheelkundige team evalueert uw mondgezondheid, bespreekt uw wensen en stelt tijdens de afspraak een op maat gemaakt behandelingsplan voor. Als u dat wilt kunnen wij ook een 3D-scan en digitaal smile-ontwerp bieden, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
 2. Smile test drive
  We creëren een voorbeeld van uw nieuwe gebit zodat u het uiterlijk kunt beoordelen en eventuele wijzigingen kunt bespreken. Pas als u volledig tevreden bent en uw glimlach heeft geaccepteerd, gaan we verder.
 3. Voorbereiden van de tanden 
  Op de behandeldag bereiden we uw tanden voor en plaatsen we tijdelijke restauraties voor directe verbetering van uw glimlach.
 4. Laatste controle
  U krijgt kronen vanuit ons laboratorium. We voeren de laatste controle uit op het design, de aansluiting, de kleur en uw mondgezondheid. Kortom, we zorgen ervoor dat alles perfect past en uw glimlach eruit ziet zoals u had verwacht. Als alles 100% klopt dan worden de definitieve restauraties gemaakt.
 5. Uw definitieve restauraties worden geplaatst 
  De laatste wijzigingen zijn doorgevoerd. Dit betekent dat u nu de definitieve restauraties krijgt. Het moment is aangebroken dat u nu echt kunt genieten van u nieuwe glimlach.

Uw Glimlach, Onze Passie

Bij PUUR Excellence kiezen we een persoonlijke aanpak en maatwerk. We creëren een behandelplan die specifiek aansluit op uw wensen. We nemen de tijd en zorgen ervoor dat het resultaat volledig naar wens is.

Meer weten?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? De eerste stap naar uw stralende glimlach begint hier. Bekijk ons portfolio of neem contact op en ontdek hoe we uw glimlach kunnen herstellen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij PUUR Excellence!